Neem snel contact met ons op: T. 0578 – 61 84 37

Diensten

Tuinplan

Tuinplan

Heeft u tuinplannen? Dan is het verstandig om de juiste informatie in te winnen bij een betrouwbare partij. Door verschillende materialen te combineren creëren we samen uw droomtuin. Door het juiste advies te geven en aandacht te schenken aan de voorbereiding kunnen wij hoge kwaliteit bieden. Op deze manier kunnen wij samen met u een prachtige tuin ontwerpen en is de levensduur van deze investering zeker de moeite waard. Neem contact op voor de mogelijkheden, wij denken graag met u mee en bieden advies op maat.
Lees meer
Tuinaanleg en renovatie

Tuinaanleg en renovatie

Aan de hand van tekeningen zullen we starten van de aanleg van uw tuin. De aanleg van uw tuin bevat verschillende werkzaamheden en zal in verschillende fases worden uitgevoerd. Dit is afhankelijk van ideeën die zijn voortgekomen tijdens het maken van het ontwerp. De Wilde Dienstverlening zorgt ervoor dat alles volgens uw wensen wordt gerealiseerd.
Lees meer
Bestrating

Bestrating

Bestrating komen we allemaal elke dag tegen. Op uw werk maar natuurlijk ook in uw tuin! Uw tuin of bedrijfsterrein bestaat immers niet alleen maar uit gazon en beplanting er ook sprake van verharding. Dit is niet alleen praktisch maar kan ook gewoonweg erg mooi zijn. Het creëert juist bepaalde vormen of lijnen in uw tuin.
Lees meer
Grondwerkzaamheden

Grondwerkzaamheden

Bij bijna alle werkzaamheden die u rondom uw huis kunt bedenken komen grond werkzaamheden kijken. Het is vaak de basis van bouw en verbouwing, aanleg van bestrating, tuin/gazon, riolering aanleg en vele werkzaamheden daar omheen. “Gaat u verbouwen?” Dan zijn wij u graag van dienst met het uitgraven van uw te bouwen project en voor alle grondwerkzaamheden die er omheen komen kijken.
Lees meer
Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Uw tuin is in veel gevallen een verlengstuk van uw woning, om deze in goede conditie te houden is het van groot belang om de tuin regelmatig van goed onderhoud te voorzien. Belangrijke aandachtspunten zijn het snoeien van beplanting/struiken (bomen, hagen), het onderhoud van het gras en het onderhoud van vijvers.
Lees meer
Bedrijventerreinonderhoud

Bedrijventerreinonderhoud

De presentatie van uw bedrijfspand en het terrein waarop deze zich bevindt is van groot belang voor elke ondernemer. Het is tenslotte het visitekaartje waarmee u een eerste indruk wekt bij uw klanten. Het kost echter veel tijd en moeite om een bedrijfslocatie van een representatief uiterlijk te voorzien en vooral om dat ook zo te houden! Bovendien heeft u vaak gereedschappen nodig die u zelf niet bezit. In drukke periodes schieten de werkzaamheden op dit gebied er vaak bij in en kunnen er zelfs gevaarlijke situaties ontstaan voor uw klanten en uw personeel.
Lees meer
Graaf- en grondwerk

Graaf- en grondwerk

Heeft u bouwplannen en wilt u een bouwput of fundering uitgegraven hebben? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Door de verschillende grote en kleinere (graaf)machines kunnen wij deze diverse werkzaamheden uitvoeren. Zowel het uitgraven van een sleufje voor beregening of riolering tot aan het uitgraven van een bouwput met een grote graafmachine met gps. Wij verzorgen voor u de klic-melding en kunnen zodra deze binnen is voor u aan de slag. Door middel van ons gps systeem kunnen wij nauwkeurig en sneller werken dan gemiddeld. Dit zorgt voor een behoorlijke tijdswinst. Met de huidige schaarste aan vakmensen is deze manier van werken een groot voordeel.
Lees meer

DE WILDE DIENSTVERLENING

De Wilde Dienstverlening is u graag van dienst bij diverse werkzaamheden rondom uw huis of bedrijfspand. Het kan hierbij gaan om het voorbereiden van uw tuin of de (her)inrichting van uw bedrijfsterrein. Denk bijvoorbeeld aan het uitgraven van een bouwput of het uitgraven van een fundering. Ook de volgende onderdelen behoren tot onze dienstverlening; aanleg van bestratingen, tuin aanleg en onderhoud, terreinonderhoud en grondwerk of een mooie groene erfafscheiding. Zo kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden…

Lees Meer

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.