Bedrijven terrein onderhoud

De presentatie van uw bedrijfspand en het terrein waarop deze zich bevindt is van groot belang voor elke ondernemer. Het is tenslotte het visitekaartje waarmee u een eerste indruk wekt bij uw klanten. Het kost echter veel tijd en moeite om een bedrijfslocatie van een representatief uiterlijk2013-10-02 16.55.14 te voorzien en vooral om dat ook zo te houden! Bovendien heeft u vaak gereedschappen nodig die u zelf niet bezit. In drukke periodes schieten de werkzaamheden op dit gebied er vaak bij in en kunnen er zelfs gevaarlijke situaties ontstaan voor uw klanten en uw personeel. Denk hierbij aan gladheid door bladval, groene aanslag of sneeuw. Of bijvoorbeeld ondeugdelijke bestrating waardoor er struikelgevaar ontstaat. Niet deugdelijke regenafvoer waardoor er lekkage ontstaat wanneer uw regenafvoer niet naar behoren werkt doordat er in het najaar veel blad in is gekomen. Wij willen dit soort gevaar voorkomen en zijn u daarom graag van dienst. Onze dienstverlening helpt u graag bij het onderhouden van uw bedrijfspand-en terrein.

“Zo kunt u er dus voor kiezen welke werkzaamheden u zelf doet en welke klusjes u aan uw tuinman overlaat”

Contract

Wilt u het hele jaar geen omkijken meer hebben naar uw bedrijventerrein? Dan kunt u bij De Wilde Dienstverlening een onderhoudscontract afsluiten. Afhankelijk van uw wensen, het oppervlak van uw terrein en de benodigde werkzaamheden en mogelijke materialen of producten die afgenomen worden komen wij dan bij u langs. De kosten van de door ons verrichte werkzaamheden zullen op uurbasis in rekening worden gebracht. Zo betaalt u dus nooit teveel. Wanneer u hier meer informatie over wenst te ontvangen kunt u een e-mail sturen naar: info@marcdewilde.nl of kunt u telefonisch contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

“U kunt genieten van uw visitekaartje, u of uw personeel hoeft geen onderhoud meer te plegen en zo kan men bezig blijven met waar men goed in is. Wanneer u specifieke wensen heeft geeft u het aan ons door en wordt het bij het volgende onderhoudt opgepakt”

Onderhoud op afroep

Verzorgt u of uw personeel het onderhoud van uw bedrijventerrein helemaal zelf, maar kunt u soms toch een helpende hand gebruiken? Dan kunt altijd gebruik maken van een eenmalige onderhoudsbeurt. Zo hebben wij bedrijven waar we één keer per jaar komen om bijvoorbeeld onkruid te bestrijden, alles eens even goed aan te vegen of om bijvoorbeeld de hemelwaterafvoer vrij te maken van blad en dergelijke. Deze dienst wordt tevens op uurbasis in rekening gebracht.

“Handig wanneer u even een helpende hand nodig heeft”

Tot onze diensten behoren de volgende werkzaamheden:

– Herstelwerkzaamheden aan uw bestrating
– Schoonvegen en/of blazen van verhard terrein
– Maaien van gazon en/of gemeentelijke berm
– Onkruidbestrijding
– Schoonmaken van goten en platte daken
– Onderhoud van uw bedrijfstuin
– Renovatie van uw bedrijfstuin
– Sneeuw ruimen
– Zout strooien
– etc.

Geïnteresseerd in een van onze diensten? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via ons “contact formulier” . Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden aansluitend op uw wensen te bespreken.

De Wilde Dienstverlening op maat
Gemiddelde beoordeling:  
 0 recensies

Vraag direct uw offerte aan!

Offerte aanvragen

Onze partners

DE WILDE DIENSTVERLENING

De Wilde Dienstverlening is u graag van dienst bij diverse werkzaamheden rondom uw huis of bedrijfspand. Het kan hierbij gaan om het ontwerpen van uw tuin of de inrichting van uw bedrijfsterrein. Ook de volgende onderdelen behoren tot onze dienstverlening, aanleg van bestratingen, tuin aanleg en onderhoud, terreinonderhoud en grondwerk of een mooie erfafscheiding. Zo kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden…

Lees Meer

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.