Neem snel contact met ons op: T. 0578 – 61 84 37

Bedrijventerreinonderhoud

De presentatie van uw bedrijfspand en het terrein waarop deze zich bevindt is van groot belang voor elke ondernemer. Het is tenslotte het visitekaartje waarmee u een eerste indruk wekt bij uw klanten. Het kost echter veel tijd en moeite om een bedrijfslocatie van een representatief uiterlijk te voorzien en vooral om dat ook zo te houden! Bovendien heeft u vaak gereedschappen nodig die u zelf niet bezit. In drukke periodes schieten de werkzaamheden op dit gebied er vaak bij in en kunnen er zelfs gevaarlijke situaties ontstaan voor uw klanten en uw personeel. Denk hierbij aan gladheid door bladval, groene aanslag of sneeuw. Of bijvoorbeeld ondeugdelijke bestrating waardoor er struikelgevaar ontstaat. Niet deugdelijke regenafvoer waardoor er lekkage ontstaat wanneer uw regenafvoer niet naar behoren werkt doordat er in het najaar veel blad in is gekomen. Wij willen dit soort gevaar voorkomen en zijn u daarom graag van dienst. Onze dienstverlening helpt u graag bij het onderhouden van uw bedrijfspand- en terrein.

Tot onze diensten behoren de volgende werkzaamheden:

– Herstelwerkzaamheden aan uw bestrating
– Schoonvegen en/of blazen van verhard terrein
– Maaien van gazon en/of gemeentelijke berm
– Onkruidbestrijding
– Schoonmaken van goten en platte daken
– Onderhoud van uw bedrijfstuin
– Renovatie van uw bedrijfstuin
– Sneeuw ruimen
– Zout strooien
– etc.

Geïnteresseerd in een van onze diensten? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via ons “contact formulier” . Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden aansluitend op uw wensen te bespreken.

De Wilde Dienstverlening op maat
Gemiddelde beoordeling:  
 0 recensies

Vraag direct uw offerte aan!

Offerte aanvragen

DE WILDE DIENSTVERLENING

De Wilde Dienstverlening is u graag van dienst bij diverse werkzaamheden rondom uw huis of bedrijfspand. Het kan hierbij gaan om het voorbereiden van uw tuin of de (her)inrichting van uw bedrijfsterrein. Denk bijvoorbeeld aan het uitgraven van een bouwput of het uitgraven van een fundering. Ook de volgende onderdelen behoren tot onze dienstverlening; aanleg van bestratingen, tuin aanleg en onderhoud, terreinonderhoud en grondwerk of een mooie groene erfafscheiding. Zo kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden…

Lees Meer

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.