Neem snel contact met ons op: T. 0578 – 61 84 37

Over ons

De Wilde Dienstverlening in het kort:

Na het afronden van zijn opleiding heeft Marc de Wilde in 2006 zijn eigen bedrijf gestart. De gedreven ondernemer, afkomstig uit Emst heeft in de loop van de jaren behoorlijk wat ervaring opgedaan. Door een groot aantal uiteenlopende werkzaamheden te verrichten heeft hij een flinke dosis werkervaring en vakmanschap opgedaan.

Marc heeft door de jaren heen het bedrijf flink laten groeien. In 2012 begon De Wilde Dienstverlening 1 personeelslid aan te nemen, al snel bleek dat er verder uitgebreid moest worden. Als volgt werd ook personeelslid nummer 2, 3 en 4 aangenomen. Inmiddels zijn we al wat jaren verder en zijn we uitgegroeid tot een mooi bedrijf met een hecht team. De vrouw van Marc, Miranda, is ook meegegaan in het bedrijf. Miranda heeft door de jaren heen ook de nodige werkervaring opgebouwd in onder andere de bouw- en infrasector, die in de praktijk toegepast kan worden. Zij verzorgt het stukje inplannen, offertes maken, opleveringen en administratie.

De Wilde Dienstverlening

Met ons prachtige jonge en hechte team kunnen wij in een korte tijd veel werk van hoge kwaliteit verzetten. Het is mooi wanneer je van je passie je werk kan maken. Dit zie je ook terug in de kwaliteit die De Wilde Dienstverlening levert.

De Wilde Dienstverlening is een bedrijf dat actief is op het gebied van verschillende diensten

Keramiek;
– Tuinaanleg & renovatie;
– Bestrating;
– Grondwerk;
– Bedrijventerrein onderhoud;
– Tuin onderhoud;
– Tuinplan.

KWALITEIT is waar ons bedrijf voor staat en waar wij naar streven. Kies daarom voor een gekwalificeerde en ervaren partij die uw tuin aanpakt, u wilt tenslotte langdurig van uw investering genieten.

Veel plezier met lezen en kijken op onze website! Neem ook eens een kijkje op onze Facebook & Instagram. en volg ons voor onze recente projecten.

Met vriendelijke groet,

Marc en Miranda de Wilde

& medewerkers
De Wilde Dienstverlening

De Wilde Dienstverlening op maat
Gemiddelde beoordeling:  
 0 recensies

DE WILDE DIENSTVERLENING

De Wilde Dienstverlening is u graag van dienst bij diverse werkzaamheden rondom uw huis of bedrijfspand. Het kan hierbij gaan om het voorbereiden van uw tuin of de (her)inrichting van uw bedrijfsterrein. Denk bijvoorbeeld aan het uitgraven van een bouwput of het uitgraven van een fundering. Ook de volgende onderdelen behoren tot onze dienstverlening; aanleg van bestratingen, tuin aanleg en onderhoud, terreinonderhoud en grondwerk of een mooie groene erfafscheiding. Zo kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden…

Lees Meer

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.