Neem snel contact met ons op: T. 0578 – 61 84 37

Grondwerkzaamheden

Bij bijna alle werkzaamheden die u rondom uw huis kunt bedenken komen grond werkzaamheden kijken. Het is vaak de basis van bouw en verbouwing, aanleg van bestrating, tuin/gazon, riolering aanleg en vele werkzaamheden daar omheen. “Gaat u verbouwen?” Dan zijn wij u graag van dienst met het uitgraven van uw te bouwen project en voor alle grondwerkzaamheden die er omheen komen kijken. Ook de aanleg van uw riolering en water afvoer behoort tot onze dienstverlening. Zo maken wij als opvang voor uw hemelwater infiltratie kratten in uw tuin of onder uw parkeerplaatsen bij uw bedrijfspand. Dit wordt gedaan om zo het hemelwater op een natuurlijke manier te laten uitvloeien in de bodem. Wanneer uw verbouwing ten einde loopt komen vaak de werkzaamheden buiten aan bod zoals de aanleg van bestrating en van uw (bedrijfs-)tuin. Om de waterhuishouding van uw tuin op orde te brengen is het aan te raden om de grond goed door te spitten. Dit zorgt voor voldoende lucht en zuurstof in de bodem waardoor uw planten en ook zeker uw gazon het naar hun zin zullen hebben. Om de aanleg van uw bestrating naar behoren uit te voeren is het noodzakelijk om onder uw bestrating zand en/of puin aan te brengen, u wilt immers nog jarenlang genieten van uw bestrating en wilt dus niet dat het verzakt. Indien gewenst verzorgt De Wilde Dienstverlening ook alle materialen die nodig zijn om deze werkzaamheden uit te voeren.

Op deze manier zijn we u graag van dienst, vanaf de start van uw project tot aan de afronding ervan. Bij alle werkzaamheden is De Wilde Dienstverlening u graag van dienst. Of het nu om een kleine of om een grote klus gaat of de levering van benodigde materialen.

De Wilde Dienstverlening op maat
Gemiddelde beoordeling:  
 0 recensies

Vraag direct uw offerte aan!

Offerte aanvragen

DE WILDE DIENSTVERLENING

De Wilde Dienstverlening is u graag van dienst bij diverse werkzaamheden rondom uw huis of bedrijfspand. Het kan hierbij gaan om het voorbereiden van uw tuin of de (her)inrichting van uw bedrijfsterrein. Denk bijvoorbeeld aan het uitgraven van een bouwput of het uitgraven van een fundering. Ook de volgende onderdelen behoren tot onze dienstverlening; aanleg van bestratingen, tuin aanleg en onderhoud, terreinonderhoud en grondwerk of een mooie groene erfafscheiding. Zo kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden…

Lees Meer

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.