Neem snel contact met ons op: T. 0578 – 61 84 37

Bestrating

Bestrating komen we allemaal elke dag tegen. Op uw werk maar natuurlijk ook in uw tuin! Uw tuin of bedrijfsterrein bestaat immers niet alleen maar uit gazon en beplanting er ook sprake van verharding. Dit is niet alleen praktisch maar kan ook gewoonweg erg mooi zijn. Het creëert juist bepaalde vormen of lijnen in uw tuin. Er zijn veel verschillende soorten bestrating zoals beton bestrating, gebakken bestrating, keramiek of natuursteen. De Wilde Dienstverlening geeft u graag advies over diverse mogelijkheden op het gebied van bestrating, zoals materialen en leg verband. Straatwerk geeft uw oprit, tuin of terras immers een specifieke uitstraling. Door onze kennis en ervaring met betrekking tot bestrating op een juiste manier toe te passen zult u jarenlang plezier ervaren van uw investering! Alles wat wij maken doen wij met de juiste kennis en de daarbij behorende kwaliteit. Tevens kunnen wij de gewenste producten ook aan u leveren.

De Wilde Dienstverlening past bestrating toe in uw tuin maar ook rondom uw bedrijf. Niet alleen nieuwbouw maar ook een renovatie van uw bestaande terrein of tuin. Ook bij de aanleg van grote parkeerterreinen of uitbreidingen bent u bij ons op het juiste adres.

Wij zijn tevens gespecialiseerd in diverse werkzaamheden ter voorbereiding van de bestrating. Kijk voor meer informatie op de pagina: grondwerkzaamheden.

De Wilde Dienstverlening op maat
Gemiddelde beoordeling:  
 0 recensies

Vraag direct uw offerte aan!

Offerte aanvragen

DE WILDE DIENSTVERLENING

De Wilde Dienstverlening is u graag van dienst bij diverse werkzaamheden rondom uw huis of bedrijfspand. Het kan hierbij gaan om het voorbereiden van uw tuin of de (her)inrichting van uw bedrijfsterrein. Denk bijvoorbeeld aan het uitgraven van een bouwput of het uitgraven van een fundering. Ook de volgende onderdelen behoren tot onze dienstverlening; aanleg van bestratingen, tuin aanleg en onderhoud, terreinonderhoud en grondwerk of een mooie groene erfafscheiding. Zo kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden…

Lees Meer

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.