Neem snel contact met ons op: T. 0578 – 61 84 37

Tuinonderhoud

Uw tuin is in veel gevallen een verlengstuk van uw woning, om deze in goede conditie te houden is het van groot belang om de tuin regelmatig van goed onderhoud te voorzien. Belangrijke aandachtspunten zijn het snoeien van beplanting/struiken (bomen, hagen), het onderhoud van het gras en het onderhoud van vijvers. Hierbij zijn we u graag van dienst met deze vorm van tuinonderhoud:

Tuinonderhoud

Vindt u het leuk om zelf onderhoud in uw tuin te doen, maar laat u liever een vakman komen voor het moeilijke en grotere onderhoudswerk? De Wilde Dienstverlening biedt met de juiste vakkennis en machines een helpende hand. Afhankelijk van uw wensen komen we één of meerdere keren per jaar bij u langs. Het onderhoud dat wij voor u verrichten is afhankelijk van uw wensen. De kosten van de door ons verrichte werkzaamheden en het eventuele afvoeren van (groen)afval zullen op regie in rekening worden gebracht. Zo betaalt u nooit teveel.

“Zo kunt u er dus voor kiezen welke werkzaamheden u zelf doet en welke klusjes u aan uw tuinman over laat”

“U kunt genieten van uw tuin en hoeft zelf niets te doen. Wanneer u specifieke wensen heeft, geeft u het aan ons door. En wordt het bij de volgende onderhoudsronde opgepakt, of indien mogelijk direct wanneer wij ter plekke zijn

Geïnteresseerd in een van onze diensten? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via ons “contact formulier” . We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Wij zijn tevens gespecialiseerd in diverse werkzaamheden ter voorbereiding van de bestrating. Kijk voor meer informatie op de pagina: grondwerkzaamheden.

De Wilde Dienstverlening op maat
Gemiddelde beoordeling:  
 0 recensies

Vraag direct uw offerte aan!

Offerte aanvragen

DE WILDE DIENSTVERLENING

De Wilde Dienstverlening is u graag van dienst bij diverse werkzaamheden rondom uw huis of bedrijfspand. Het kan hierbij gaan om het voorbereiden van uw tuin of de (her)inrichting van uw bedrijfsterrein. Denk bijvoorbeeld aan het uitgraven van een bouwput of het uitgraven van een fundering. Ook de volgende onderdelen behoren tot onze dienstverlening; aanleg van bestratingen, tuin aanleg en onderhoud, terreinonderhoud en grondwerk of een mooie groene erfafscheiding. Zo kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden…

Lees Meer

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.