Neem snel contact met ons op: T. 0578 – 61 84 37

Tuinaanleg en renovatie

Aan de hand van tekeningen zullen we starten van de aanleg van uw tuin. De aanleg van uw tuin bevat verschillende werkzaamheden en zal in verschillende fases worden uitgevoerd. Dit is afhankelijk van ideeën die zijn voortgekomen tijdens het maken van het ontwerp. De Wilde Dienstverlening zorgt ervoor dat alles volgens uw wensen wordt gerealiseerd.

Onze aanpak tijdens de aanleg van de tuin

Een degelijke aanpak van alle werkonderdelen is standaard. Wij nemen de complete zorg van het project op ons, dat wil zeggen dat wij alle werkzaamheden voor u verzorgen eventueel in samenwerking met partners. Wij verzorgen graag voor u het grondwerk, riolering, afwatering(infiltratiekratten), bestrating, schuttingen, maar ook voor de beplanting van uw tuin kunt u uiteraard bij ons terecht.

Belangrijk is het om elementen zoals mooie bomen, tuinhuisjes of andere objecten die behouden dienen te worden met zorg bescherming te bieden tijdens de uitvoering.

Diverse onderdelen die in uw tuin toegepast kunnen worden.
– Plaatsen van erfafscheidingen.
– Straatwerk van klinkers, tegels, natuursteen en halfverharding (bv. grind) met kantopsluiting.
– Eventuele aanleg van vlonders van lariks, eiken composiet of hardhout.
– Vijvers in strakke vorm of met een natuurlijke uitstraling.Tuin renovatie Elburg (27)
– Waterelementen.
– Metselwerk van muurtjes, randen, terrassen, trappen.
– Diverse kleine bouwwerken zoals tuinhuisjes, carport, of pergola’s.
– Beplanting.
– Gazon Of kunstgras.
– Beregening.
– Verlichting.

Nazorg

Enige tijd na de aanleg van uw tuin nemen wij contact met u op, om te informeren hoe de tuin eruit ziet en hoe de beplanting zich ontwikkelt. Onvolkomenheden worden door ons hersteld.

De Wilde Dienstverlening op maat
Gemiddelde beoordeling:  
 0 recensies

Vraag direct uw offerte aan!

Offerte aanvragen

DE WILDE DIENSTVERLENING

De Wilde Dienstverlening is u graag van dienst bij diverse werkzaamheden rondom uw huis of bedrijfspand. Het kan hierbij gaan om het voorbereiden van uw tuin of de (her)inrichting van uw bedrijfsterrein. Denk bijvoorbeeld aan het uitgraven van een bouwput of het uitgraven van een fundering. Ook de volgende onderdelen behoren tot onze dienstverlening; aanleg van bestratingen, tuin aanleg en onderhoud, terreinonderhoud en grondwerk of een mooie groene erfafscheiding. Zo kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden…

Lees Meer

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.