Neem snel contact met ons op: T. 0578 – 61 84 37

Tuinplan

Heeft u tuinplannen? Dan is het verstandig om de juiste informatie in te winnen bij een betrouwbare partij. Door verschillende materialen te combineren creëren we samen uw droomtuin. Door het juiste advies te geven en aandacht te schenken aan de voorbereiding kunnen wij hoge kwaliteit bieden. Op deze manier kunnen wij samen met u een prachtige tuin ontwerpen en is de levensduur van deze investering zeker de moeite waard. Neem contact op voor de mogelijkheden, wij denken graag met u mee en bieden advies op maat.

Welke wensen heeft u eigenlijk?

Wanneer u een goed beeld heeft van uw wensen, dan is de kans groot dat de we snel met een top tuinplan komen. Geen nood als u zaken over het hoofd heeft gezien, deze zaken komen vanzelf ter sprake bij het bespreken van uw plannen.

Gebruik onderstaande checklist ter voorbereiding op het eerste gesprek met De Wilde Dienstverlening:

– Voor welke praktische zaken wilt u een plek in de tuin?
– Hoe moet het terras eruit komen te zien? (kleuren en materialen).
– Welke sfeer moet de tuin uitademen?
– Hoeveel tijd wilt u maximaal besteden aan het onderhouden van uw tuin?
– Welke bloemen/planten/bomen vindt u mooi en uiteraard welke kleuren?
– Wat wil ik besteden op financieel gebied?

Uw droomtuin realiseren?

Bent u geïnteresseerd geraakt in een passend plan voor uw droomtuin en bent u benieuwd naar wat dit zou gaan kosten? Neemt u dan contact met ons op via ons contactformulier op onze website of neemt u telefonisch contact op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een gesprek en vertellen u graag over de mogelijkheden.

De Wilde Dienstverlening op maat
Gemiddelde beoordeling:  
 0 recensies

Vraag direct uw offerte aan!

Offerte aanvragen

DE WILDE DIENSTVERLENING

De Wilde Dienstverlening is u graag van dienst bij diverse werkzaamheden rondom uw huis of bedrijfspand. Het kan hierbij gaan om het voorbereiden van uw tuin of de (her)inrichting van uw bedrijfsterrein. Denk bijvoorbeeld aan het uitgraven van een bouwput of het uitgraven van een fundering. Ook de volgende onderdelen behoren tot onze dienstverlening; aanleg van bestratingen, tuin aanleg en onderhoud, terreinonderhoud en grondwerk of een mooie groene erfafscheiding. Zo kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden…

Lees Meer

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.