Neem snel contact met ons op: T. 0578 – 61 84 37

Graaf- en grondwerk

Heeft u bouwplannen en wilt u een bouwput of fundering uitgegraven hebben? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Door de verschillende grote en kleinere (graaf)machines kunnen wij deze diverse werkzaamheden uitvoeren. Zowel het uitgraven van een sleufje voor beregening of riolering tot aan het uitgraven van een bouwput met een grote graafmachine met gps. Wij verzorgen voor u de klic-melding en kunnen zodra deze binnen is voor u aan de slag. Door middel van ons gps systeem kunnen wij nauwkeurig en sneller werken dan gemiddeld. Dit zorgt voor een behoorlijke tijdswinst. Met de huidige schaarste aan vakmensen is deze manier van werken een groot voordeel. Heeft u grote projecten waarbij u een graafmachine en machinist nodig heeft voor langere periode? Neem dan gerust contact op, we gaan graag de uitdaging aan. Door het diverse aanbod van werkzaamheden kunnen wij alles van A tot Z uitvoeren. Het voordeel hiervan is dat u maar met 1 partij te maken heeft. De lijnen zijn kort en het zorgt voor een persoonlijker contact.

Bel ons voor de mogelijkheden en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

De Wilde Dienstverlening op maat
Gemiddelde beoordeling:  
 0 recensies

Vraag direct uw offerte aan!

Offerte aanvragen

DE WILDE DIENSTVERLENING

De Wilde Dienstverlening is u graag van dienst bij diverse werkzaamheden rondom uw huis of bedrijfspand. Het kan hierbij gaan om het voorbereiden van uw tuin of de (her)inrichting van uw bedrijfsterrein. Denk bijvoorbeeld aan het uitgraven van een bouwput of het uitgraven van een fundering. Ook de volgende onderdelen behoren tot onze dienstverlening; aanleg van bestratingen, tuin aanleg en onderhoud, terreinonderhoud en grondwerk of een mooie groene erfafscheiding. Zo kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden…

Lees Meer

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.