Recensies

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

De Wilde Dienstverlening op maat
Average rating:  
 18 reviews
 by Martijn en Saskia
Complete tuinrenovatie in Apeldoorn

Met veel gevoel voor onze wensen heeft De Wilde het grondwerk, de bestrating en het groenwerk voor onze tuin verzorgd rondom het huis. We zijn erg tevreden over de transparante prijsopgave en communicatie, aandacht voor details in het werk en de plezierige omgang met de hard werkende medewerkers. Beslist een aanrader!

 by Tolsma
Top prestatie

Marc en zijn werknemers hebben bij ons de achtertuin geheel bestraat en zeker naar wens. 3 dagen hard werken en het resultaat is geniaal. Zij adviseren goed en luisteren ook naar de klant. Vandaag hebben ze nog even de voegen gedaan en nu kunnen wij genieten van de tuin.

 by D.Obdeijn
Nieuwe achtertuin

Marc en consorten hebben onze achtertuin naar onze wensen aangepast. Tussendoor overleg wat betreft weghalen overige bomen. Fijne "samenwerking"/goede adviezen. TÒP! Helemaal blij met onze nieuwe achtertuin!!

 by Jeroen en Yvonne
Complete tuin aanleg

Marc heeft ons erg goed geholpen bij het bedenken en aanleggen van onze tuin. In een paar mooie stappen hebben we nu de tuin waarin we heerlijk kunnen leven! Heerlijk om met mensen samen te werken die zich houden aan afspraken!

 by De Haan
Schutting

15 meter schutting met Marc gezet. Strak werk en goede samen werking.
Bedankt Marc !

 by J. Laroy
Tuin renovatie Amersfoort

Marc heeft onze tuin helemaal omgegooid. Communicatie verliep prima, in de offerte zaten wat foutjes die hij heel snel heeft aangepast. Toen we toch met een andere houtsoort wilde werken was dat ook geen probleem. Alle werkzaamheden verliepen in goed overleg, er werd goed rekening gehouden met onze wensen en deze vertaald in haalbaarheid. Eindresultaat is prachtig!

 by Van Loo
Tuin renovatie Elburg

Goeie vent komt zijn afspraken na en heeft goede ideeën nazorg is ook prima.

 by Jan Konijnenberg
Tuin renovatie Apeldoorn

Bij ons komt is hij overgekomen als een hardwerkende, enthousiaste en meedenkende jongeman. Altijd keurig op tijd. Werkt precies binnen de opgegeven tijdschema. De presentatie van zijn offerte is goed en overzichtelijk opgesteld.

 by Bierma
Schuurtje plaatsen

Marc werkt snel en komt zijn afspraken na. Prima werk geleverd voor een keurige prijs. Hij houdt rekening met de wensen van de klant en denkt mee over de kwaliteit. Resultaat erg mooi geworden. VAKMAN!!!

 by Roloff en Babette Apeldoorn
Tuinrenovatie

Marc is een vakman die zijn afspraken nakomt. Er wordt hard en netjes gewerkt en de contacten hebben wij van begin tot eind als zeer prettig en professioneel ervaren. Met onze 'nieuwe' tuin zijn wij heel erg blij!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

DE WILDE DIENSTVERLENING

De Wilde Dienstverlening is u graag van dienst bij diverse werkzaamheden rondom uw huis of bedrijfspand. Het kan hierbij gaan om het voorbereiden van uw tuin of de (her)inrichting van uw bedrijfsterrein. Denk bijvoorbeeld aan het uitgraven van een bouwput of het uitgraven van een fundering. Ook de volgende onderdelen behoren tot onze dienstverlening; aanleg van bestratingen, tuin aanleg en onderhoud, terreinonderhoud en grondwerk of een mooie groene erfafscheiding. Zo kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden…

Lees Meer

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.