Neem snel contact met ons op: T. 0578 – 61 84 37

Project tuinrenovatie te Apeldoorn

Project tuinrenovatie te Apeldoorn

Tuinrenovatie te Apeldoorn. Evenals de opdrachtgever voor de tuinrenovatie in Emst, verzocht ook één van onze klanten in Apeldoorn ons om zijn tuin eens aan een ‘opfrisbeurt’ te onderwerpen. Eenmaal van start gegaan ontdekten wij echter in de voortuin een dikke laag met veldstenen. Na overleg met de bewoner zijn wij toen overgegaan op een complete renovatie van de tuin, waarbij ook de schuttingen van de achtertuin van klimop werden ontdaan en diverse soorten beplanting zijn aangewend om de tuin wat meer kleur te geven. Daarnaast hebben wij het gazon vakkundig verwijderd en vervangen door graszoden. Bovendien is de stoep behandeld tegen groene aanlag, waarvan het resultaat al binnen twee dagen zichtbaar was. Kortom, een mooi project voor ons en een prachtige tuin als resultaat voor de klant!

KWALITEIT is waar ons bedrijf voor staat en waar wij naar streven. Kies daarom voor een gekwalificeerd en ervaren partij die uw tuin aanpakt, u wilt tenslotte langdurig van uw investering genieten.

Bent u nog niet helemaal tevreden over uw achtertuin of heeft u plannen rondom uw woning? Zoals het ontwerpen van een nieuwe tuin, renovatie, grondwerk, (terrein) onderhoud, overkappingen, schutting of het (opnieuw) aanbrengen van bestrating?
Dan bent u bij De Wilde Dienstverlening aan het juiste adres! Voor meer informatie neem contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!????
De Wilde Dienstverlening brengt u kwaliteit & tevredenheid!

Wilt u direct een afspraak maken? Bel dan naar 0578-618437 of klik op de knop offerte aanvragen.

DE WILDE DIENSTVERLENING

De Wilde Dienstverlening is u graag van dienst bij diverse werkzaamheden rondom uw huis of bedrijfspand. Het kan hierbij gaan om het voorbereiden van uw tuin of de (her)inrichting van uw bedrijfsterrein. Denk bijvoorbeeld aan het uitgraven van een bouwput of het uitgraven van een fundering. Ook de volgende onderdelen behoren tot onze dienstverlening; aanleg van bestratingen, tuin aanleg en onderhoud, terreinonderhoud en grondwerk of een mooie groene erfafscheiding. Zo kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden…

Lees Meer

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.