Neem snel contact met ons op: T. 0578 – 61 84 37

Project aanleg en ontwerp tuin met Spaanse details Zwolle

Project aanleg en ontwerp tuin met Spaanse details Zwolle

Een bijzondere maar vooral prachtige tuin in Zwolle met Spaanse details. Bij deze tuin is een 3-D tuinontwerp gemaakt door De Wilde Dienstverlening. Door te luisteren naar onze opdrachtgever en mee te denken in het plan zijn wij tot een prachtig ontwerp gekomen. In dit plan is ook een verlichtingsplan verwerkt en deze hebben wij ook toegepast in de praktijk. Er zijn palmbomen, olijfbomen en vaste planten geplant. Tevens hebben wij een schuine wal en de borders in deze tuin geheel beplant met vaste planten. Onder de overkapping is er een vlonder gelegd van hardhout. Het gehele gazon is gerenoveerd en de opdrachtgever heeft tevens gekozen voor een mooie vijver met waterval.

KWALITEIT is waar ons bedrijf voor staat en waar wij naar streven. Kies daarom voor een gekwalificeerd en ervaren partij die uw tuin aanpakt, u wilt tenslotte langdurig van uw investering genieten.

Bent u nog niet helemaal tevreden over uw achtertuin of heeft u plannen rondom uw woning? Zoals het ontwerpen van een nieuwe tuin, renovatie, grondwerk, (terrein) onderhoud, overkappingen, schutting of het (opnieuw) aanbrengen van bestrating?
Dan bent u bij De Wilde Dienstverlening aan het juiste adres! Voor meer informatie neem contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!????
De Wilde Dienstverlening brengt u kwaliteit & tevredenheid!

Wilt u direct een afspraak maken? Bel dan naar 0578-618437 of klik op de knop offerte aanvragen.

DE WILDE DIENSTVERLENING

De Wilde Dienstverlening is u graag van dienst bij diverse werkzaamheden rondom uw huis of bedrijfspand. Het kan hierbij gaan om het voorbereiden van uw tuin of de (her)inrichting van uw bedrijfsterrein. Denk bijvoorbeeld aan het uitgraven van een bouwput of het uitgraven van een fundering. Ook de volgende onderdelen behoren tot onze dienstverlening; aanleg van bestratingen, tuin aanleg en onderhoud, terreinonderhoud en grondwerk of een mooie groene erfafscheiding. Zo kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden…

Lees Meer

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.