Neem snel contact met ons op: T. 0578 – 61 84 37

Project tuin renovatie en composiet schutting

Project tuin renovatie en composiet schutting

Onlangs kregen we een aanvraag voor een tuin renovatie en voor het plaatsen van een composiet schutting.  Na een afspraak te hebben gemaakt zijn we bij deze klant op bezoek geweest om hun wensen door te spreken. Vervolgens hebben we een tekening gemaakt en een offerte uitgebracht. Na goedkeuring van de offerte konden we van start gaan met deze mooie klus. De gehele oude situatie is verwijderd en volledig opnieuw opgebouwd. Als eerste hebben we het grove grondwerk verricht om zo te kunnen beginnen met de composiet schutting. Hierna is er begonnen met het zetten van kant-opsluitingen om vervolgens de bestrating toe te kunnen passen. In een week tijd is dit alles gerealiseerd en hadden we er een uiterst tevreden klant bij!

KWALITEIT is waar ons bedrijf voor staat en waar wij naar streven. Kies daarom voor een gekwalificeerd en ervaren partij die uw tuin aanpakt, u wilt tenslotte langdurig van uw investering genieten.

Bent u nog niet helemaal tevreden over uw achtertuin of heeft u plannen rondom uw woning? Zoals het ontwerpen van een nieuwe tuin, renovatie, grondwerk, (terrein) onderhoud, overkappingen, schutting of het (opnieuw) aanbrengen van bestrating?
Dan bent u bij De Wilde Dienstverlening aan het juiste adres! Voor meer informatie neem contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!????
De Wilde Dienstverlening brengt u kwaliteit & tevredenheid!

Wilt u direct een afspraak maken? Bel dan naar 0578-618437 of klik op de knop offerte aanvragen.

DE WILDE DIENSTVERLENING

De Wilde Dienstverlening is u graag van dienst bij diverse werkzaamheden rondom uw huis of bedrijfspand. Het kan hierbij gaan om het voorbereiden van uw tuin of de (her)inrichting van uw bedrijfsterrein. Denk bijvoorbeeld aan het uitgraven van een bouwput of het uitgraven van een fundering. Ook de volgende onderdelen behoren tot onze dienstverlening; aanleg van bestratingen, tuin aanleg en onderhoud, terreinonderhoud en grondwerk of een mooie groene erfafscheiding. Zo kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden…

Lees Meer

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.