Neem snel contact met ons op: T. 0578 – 61 84 37

Project tuin onderhoud

Project tuin onderhoud

Ook voor tuin onderhoud kunt u bij ons terecht. In deze tuin hebben we diverse snoeiwerkzaamheden uitgevoerd en de tuin winterklaar gemaakt.

Na de aanleg van uw tuin of gazon mag het onderhoud daarvan zeker niet vergeten worden! Uw eigen stukje ‘groen’ heeft immers de juiste verzorging nodig. Marc de Wilde stelt op basis van uw wensen en budget graag een onderhoudsplan op voor uw voortuin, achtertuin, terras of gazon. De werkzaamheden die wij op dit gebied voor u kunnen verrichten zijn onder andere:

– Knip- en snoeiwerkzaamheden
– Maaien van het gazon
– Verwijderen van onkruid in tuin en/of border
– Bemesten
– Verticuteren (verwijderen van mos en/of viltlaag uit het gazon)
– Doorzaaien
– Herfstwerkzaamheden (blad ruimen, etc.)
– Beplanting

DE WILDE DIENSTVERLENING

De Wilde Dienstverlening is u graag van dienst bij diverse werkzaamheden rondom uw huis of bedrijfspand. Het kan hierbij gaan om het voorbereiden van uw tuin of de (her)inrichting van uw bedrijfsterrein. Denk bijvoorbeeld aan het uitgraven van een bouwput of het uitgraven van een fundering. Ook de volgende onderdelen behoren tot onze dienstverlening; aanleg van bestratingen, tuin aanleg en onderhoud, terreinonderhoud en grondwerk of een mooie groene erfafscheiding. Zo kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden…

Lees Meer

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.