Neem snel contact met ons op: T. 0578 – 61 84 37

Project grondwerk, straatwerk en gazon aanleg Epe.

Project grondwerk, straatwerk en gazon aanleg Epe.

Nadat we afgelopen week in Oldebroek een mooi project hebben gehad zijn we in dezelfde week ook lekker druk geweest in Epe. Hier mochten wij een complete vernieuwing doen van de bestrating en het gazon. Nadat we alle oude bestrating hebben verwijderd zijn we begonnen met het grondwerk, vervolgens hebben we de oprit bestraat waarna we zijn begonnen met het terras. Hier hebben we een ander soort bestrating gebruikt en hebben de voegen in geveegd met “Gator zand” dit zand wordt nadat het in contact is geweest met water een flexibel voegsel wat voorkomt dat u last van mieren en onkruid zult hebben. Als laatst hebben we de oude graszode verwijderd en er een nieuwe frisse grasmat op gelegd.

KWALITEIT is waar ons bedrijf voor staat en waar wij naar streven. Kies daarom voor een gekwalificeerd en ervaren partij die uw tuin aanpakt, u wilt tenslotte langdurig van uw investering genieten.

Bent u nog niet helemaal tevreden over uw achtertuin of heeft u plannen rondom uw woning? Zoals het ontwerpen van een nieuwe tuin, renovatie, grondwerk, (terrein) onderhoud, overkappingen, schutting of het (opnieuw) aanbrengen van bestrating?
Dan bent u bij De Wilde Dienstverlening aan het juiste adres! Voor meer informatie neem contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!????
De Wilde Dienstverlening brengt u kwaliteit & tevredenheid!

Wilt u direct een afspraak maken? Bel dan naar 0578-618437 of klik op de knop offerte aanvragen.

DE WILDE DIENSTVERLENING

De Wilde Dienstverlening is u graag van dienst bij diverse werkzaamheden rondom uw huis of bedrijfspand. Het kan hierbij gaan om het voorbereiden van uw tuin of de (her)inrichting van uw bedrijfsterrein. Denk bijvoorbeeld aan het uitgraven van een bouwput of het uitgraven van een fundering. Ook de volgende onderdelen behoren tot onze dienstverlening; aanleg van bestratingen, tuin aanleg en onderhoud, terreinonderhoud en grondwerk of een mooie groene erfafscheiding. Zo kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden…

Lees Meer

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.