Neem snel contact met ons op: T. 0578 – 61 84 37

Tuin onderhoud

Uw tuin is in veel gevallen een verlengstuk van uw woning, om deze in goede conditie te houden is het van groot belang om de tuin regelmatig van goed onderhoud te voorzien. Belangrijke aandachtspunten zijn het snoeien van beplanting (bomen, hagen), het onderhoud van het gras en het onderhoud van vijvers.

Hierbij zijn we u graag van dienst met diverse vormen van tuinonderhoud:

Tuinonderhoud abonnement

Vindt u het leuk om zelf onderhoud in uw tuin te doen, maar laat u liever een vakman komen voor het moeilijke onderhoudswerk? Misschien is een onderhoudsabonnement bij De Wilde Dienstverlening dan de juiste oplossing. Afhankelijk van uw wensen komen we dan één of meerdere keren per jaar bij u langs. Het onderhoud dat wij voor u verrichten is afhankelijk van uw wensen. De kosten van de door ons verrichte werkzaamheden zullen op uurbasis in rekening gebracht. Zo betaalt u nooit teveel.

“Zo kunt u er dus voor kiezen welke werkzaamheden u zelf doet en welke klusjes u aan uw tuinman overlaat”

Tuinonderhoud contract

Wilt u het hele jaar geen omkijken meer hebben naar uw tuin? Dan kunt u bij onze dienstverlening een onderhoudscontract afsluiten. Afhankelijk van uw wensen, het oppervlak van uw tuin en de benodigde werkzaamheden.komen wij dan ongeveer 10 maal per jaar bij u langs. In combinatie met een tuinonderhoud contract is het ook mogelijk om een maai contract toe te voegen. Wanneer u hiervoor kiest komen we zelfs zo’n 25 keer per jaar bij u om uw tuin naar wens te onderhouden.

“U kunt genieten van uw tuin en hoeft zelf niets te doen, wanneer u specifieke wensen heeft geeft u het aan ons door en wordt het bij het volgende onderhoudt opgepakt”

Los tuinonderhoud

Verzorgt u het onderhoud van uw tuin helemaal zelf, maar kunt u soms toch een helpende hand gebruiken? Dan kunt altijd gebruik maken van een eenmalige onderhoudsbeurt. Zo hebben wij tuinen waar we één keer per jaar komen om bijvoorbeeld het gazon een goede onderhoudsbeurt te geven en de juiste bemesting toe te passen. Of voor specifieke snoeiwerkzaamheden.

“Handig wanneer u even een helpende hand nodig heeft”

Geïnteresseerd in een van onze diensten? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via ons “contact formulier” . We komen graag bij u langs om de mogelijkheden aansluitend op uw wensen en uw tuin te bespreken.

DE WILDE DIENSTVERLENING

De Wilde Dienstverlening is u graag van dienst bij diverse werkzaamheden rondom uw huis of bedrijfspand. Het kan hierbij gaan om het voorbereiden van uw tuin of de (her)inrichting van uw bedrijfsterrein. Denk bijvoorbeeld aan het uitgraven van een bouwput of het uitgraven van een fundering. Ook de volgende onderdelen behoren tot onze dienstverlening; aanleg van bestratingen, tuin aanleg en onderhoud, terreinonderhoud en grondwerk of een mooie groene erfafscheiding. Zo kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden…

Lees Meer

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.