Neem snel contact met ons op: T. 0578 – 61 84 37

Tuin en gazon Vaassen

Aanleg

Bent u woonachtig in Vaassen en omgeving en op zoek naar iemand met verstand van en ervaring in het aanleggen van tuin en gazon? Dan bent u bij Marc de Wilde aan het juiste adres! Dankzij onze ruime ervaring in het aanleggen van kleine en grote gazons in de regio Vaassen kunt u diverse taken als het inzaaien daarvan en grondwerk met een gerust hart aan ons overlaten. Tevens hebben wij voor diverse opdrachtgevers in de omgeving van Vaassen handmatig en machinaal graszoden gelegd. Ook voor u kan dit een aantrekkelijke optie zijn indien u een gazon wenst dat in één keer groen is.

Bestrating

Bloemen en planten geven uw voor- en achtertuin een vrolijke uitstraling. Het is voor veel mensen echter minstens zo prettig om een deel van het terras te laten betegelen. Marc de Wilde is zeer bedreven in het bestraten en betegelen van uw tuin, terras of oprit en is werkzaam in de regio Vaassen. Hij geeft u graag uitgebreid advies over de diverse mogelijkheden met betrekking tot tegelsoorten, legpatronen en materiaalgebruik. Door gebruik te maken van de dienstverlening op maat van Marc de Wilde, zult u jarenlang plezier hebben van uw investering in dit straatwerk.

Bestrating vergt vaak voorbereidende grondwerkzaamheden. Voor deze en andere diensten in Vaassen en omgeving kunt u uiteraard ook bij ons terecht.

Onderhoud

Stel, u heeft een prachtige tuin of gazon laten aanleggen in Vaassen. Dan mag het onderhoud daarvan zeker niet vergeten worden! Uw eigen stukje ‘groen’ heeft immers de juiste verzorging nodig. Marc de Wilde, werkzaam in regio Vaassen, stelt graag een onderhoudsplan op voor uw voortuin, achtertuin, terras of gazon.

De werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten zijn onder andere:

  • Knip- en snoeiwerkzaamheden
  • Maaien van het gazon
  • Verwijderen van onkruid in tuin en/of border
  • Bemesten
  • Verticuteren (verwijderen van mos en/of viltlaag uit het gazon)
  • Doorzaaien
  • Herfstwerkzaamheden (blad ruimen, etc.)
  • Beplanting

In plaats van te kiezen voor een onderhoudscontract, kunt u ons uiteraard ook verzoeken één of meerdere van bovenstaande taken eenmalig uit te voeren. Tevens kunnen wij u voor grotere gazons in de regio Vaassen een totaalonderhoud bieden door gebruik te maken van professionele machines van hierin gespecialiseerde collega’s. Neem voor meer informatie over tuinaanleg en onderhoud van uw gazon in Vaassen en omgeving gerust contact met ons op!

DE WILDE DIENSTVERLENING

De Wilde Dienstverlening is u graag van dienst bij diverse werkzaamheden rondom uw huis of bedrijfspand. Het kan hierbij gaan om het voorbereiden van uw tuin of de (her)inrichting van uw bedrijfsterrein. Denk bijvoorbeeld aan het uitgraven van een bouwput of het uitgraven van een fundering. Ook de volgende onderdelen behoren tot onze dienstverlening; aanleg van bestratingen, tuin aanleg en onderhoud, terreinonderhoud en grondwerk of een mooie groene erfafscheiding. Zo kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden…

Lees Meer

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.