Neem snel contact met ons op: T. 0578 – 61 84 37

Review Test

Martijn en Saskia
Martijn en Saskia
november 12, 2020

Met veel gevoel voor onze wensen heeft De Wilde het grondwerk, de bestrating en het groenwerk voor onze tuin verzorgd rondom het huis. We zijn erg tevreden over de transparante prijsopgave en communicatie, aandacht voor details in het werk en de plezierige omgang met de hard werkende medewerkers. Beslist een aanrader!

Tolsma
Tolsma
november 12, 2020

Marc en zijn werknemers hebben bij ons de achtertuin geheel bestraat en zeker naar wens. 3 dagen hard werken en het resultaat is geniaal. Zij adviseren goed en luisteren ook naar de klant. Vandaag hebben ze nog even de voegen gedaan en nu kunnen wij genieten van de tuin.

Nieuwe achtertuin
D.Obdeijn
oktober 4, 2017

Marc en consorten hebben onze achtertuin naar onze wensen aangepast. Tussendoor overleg wat betreft weghalen overige bomen. Fijne “samenwerking”/goede adviezen. TÒP! Helemaal blij met onze nieuwe achtertuin!!

Complete tuin aanleg
Jeroen en Yvonne
november 2, 2016

Marc heeft ons erg goed geholpen bij het bedenken en aanleggen van onze tuin. In een paar mooie stappen hebben we nu de tuin waarin we heerlijk kunnen leven! Heerlijk om met mensen samen te werken die zich houden aan afspraken!

Schutting
De Haan
november 2, 2016

15 meter schutting met Marc gezet. Strak werk en goede samen werking.
Bedankt Marc !

Tuin renovatie Amersfoort
J. Laroy
juli 26, 2016

Marc heeft onze tuin helemaal omgegooid. Communicatie verliep prima, in de offerte zaten wat foutjes die hij heel snel heeft aangepast. Toen we toch met een andere houtsoort wilde werken was dat ook geen probleem. Alle werkzaamheden verliepen in goed overleg, er werd goed rekening gehouden met onze wensen en deze vertaald in haalbaarheid. Eindresultaat is prachtig!

Tuin renovatie Elburg
Van Loo
juni 22, 2016

Goeie vent komt zijn afspraken na en heeft goede ideeën nazorg is ook prima.

Tuin renovatie Apeldoorn
Jan Konijnenberg
juni 21, 2016

Bij ons komt is hij overgekomen als een hardwerkende, enthousiaste en meedenkende jongeman. Altijd keurig op tijd. Werkt precies binnen de opgegeven tijdschema. De presentatie van zijn offerte is goed en overzichtelijk opgesteld.

Schuurtje plaatsen
Bierma
mei 23, 2016

Marc werkt snel en komt zijn afspraken na. Prima werk geleverd voor een keurige prijs. Hij houdt rekening met de wensen van de klant en denkt mee over de kwaliteit. Resultaat erg mooi geworden. VAKMAN!!!

Tuinrenovatie
Roloff en Babette Apeldoorn
mei 9, 2016

Marc is een vakman die zijn afspraken nakomt. Er wordt hard en netjes gewerkt en de contacten hebben wij van begin tot eind als zeer prettig en professioneel ervaren. Met onze ‘nieuwe’ tuin zijn wij heel erg blij!

Schitterende aangelegde tuin
Harrie & Heleen Apeldoorn
april 5, 2016

Marc heeft geheel naar onze wensen, een prachtige tuin aangelegd. Vanaf het ontwerp tot en met de realisatie van de tuin is alles in goed overleg gerealiseerd zoals wij het wilde hebben. Het resultaat mag er zijn. Onder zijn begeleiding hebben wij de juiste materiaalkeuze kunnen maken. Marc is een hardwerkende man , betrouwbaar en werkt

Plaatsen van betonschuttingen en trellies
Dhr Heideveld, Zevenaar
april 4, 2016

Afgelopen week perfect werk afgeleverd met zijn collega. Geeft goede adviezen en denkt mee met de klant, offerte is duidelijk, je weet waar je aan toe bent. Een aanrader!!

Vaassen
Jeen Bouma
april 4, 2016

Marc ik kwam vanavond thuis en zag het resultaat van de opdracht die we je gegeven hadden. Het was niet alleen perfect voor elkaar maar zelfs had je als service de tafel en stoelen keurig op zijn plaats gezet. Dat gaf een zeer weldadig gevoel. Bedankt voor je vakmanschap

Aanleg verdiepte inrit
fam. Brand - Vaassen
maart 3, 2016

Goed werk geleverd. In de planfase erg plezierig en met kennis meegedacht. Duidelijke offerte. Afspraken waren helder en zijn helemaal nagekomen. Goede communicatie, ook tijdens uitvoering. Flexibele oplossing mogelijk. Op tijd begonnen en op tijd af. Keurige afvoer van materiaal. Prima nazorg. Kortom; wat wil je nog meer !!.

Voortuin opnieuw bestraten en achter
Mevr. Abbbingh, Meppel
juli 27, 2015

Prima werk geleverd. De voortuin ziet er weer piekfijn uit. Binnenkort de achtertuin bespreken. Deze jongens zijn zeker een aanrader!

Renovatie achtertuin
juli 24, 2015

Marc de Wilde heeft bij ons de complete achtertuin gerenoveerd en wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. De bestaande tuin is door Marc en zijn collega’s leeg gehaald. Aan de achterzijde van onze tuin is een mooie overkapping met schuur gemaakt en verder is alles op nieuw bestraat en zijn er nieuwe graszoden aangelegd. Marc bracht een nette overzichtelijke offerte uit en kwam de gemaakte afspraken goed na. Kortom mochten we weer iets in onze tuin willen veranderen dan weten we Marc te vinden!

Terras ophogen voor en achter
Dhr. Jansen, Apeldoorn
mei 20, 2015

Marc en zijn personeel hebben goed werk verricht voor een goede prijs. Zeker aan te bevelen.

Plaatsen van kunstof tuinschermen en bestrating tuin
Dhr. vd Dool, Harderwijk
januari 12, 2014

Goede vakman, weet waar hij het over heeft. Voorziet van goede adviezen, is betrouwbaar. Je kunt de klus gerust aan hem overlaten!

DE WILDE DIENSTVERLENING

De Wilde Dienstverlening is u graag van dienst bij diverse werkzaamheden rondom uw huis of bedrijfspand. Het kan hierbij gaan om het voorbereiden van uw tuin of de (her)inrichting van uw bedrijfsterrein. Denk bijvoorbeeld aan het uitgraven van een bouwput of het uitgraven van een fundering. Ook de volgende onderdelen behoren tot onze dienstverlening; aanleg van bestratingen, tuin aanleg en onderhoud, terreinonderhoud en grondwerk of een mooie groene erfafscheiding. Zo kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden…

Lees Meer

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.