Neem snel contact met ons op: T. 0578 – 61 84 37

Onderhoud bedrijfslocatie Vaassen

Bent u in het bezit van een bedrijfspand in de omgeving van Vaassen? Krijgt dit pand en het terrein waar het zich op bevindt voldoende aandacht? De Wilde Dienstverlening weet als geen ander hoe belangrijk het is om uw bedrijfslocatie van een representatief uiterlijk te voorzien – en dat zo te houden! In drukke periodes schieten werkzaamheden op dit gebied er vaak bij in en daarom zijn wij u graag van dienst in Vaassen en omgeving.

Wij kunnen bijvoorbeeld de volgende taken voor u uitvoeren:

  • Schoonvegen en/of –blazen van verhard terrein
  • Maaien van gazon en/of gemeentelijke berm
  • Borderonderhoud
  • Onkruidbestrijding
  • Schoonmaken van goten
  • Onderhoud van dak

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u de mogelijkheid bieden een onderhoudscontact af te sluiten of bovenstaande werkzaamheden te verrichten tegen een vast uurtarief.

De Wilde Dienstverlening op maat
Gemiddelde beoordeling:  
 0 recensies

DE WILDE DIENSTVERLENING

De Wilde Dienstverlening is u graag van dienst bij diverse werkzaamheden rondom uw huis of bedrijfspand. Het kan hierbij gaan om het voorbereiden van uw tuin of de (her)inrichting van uw bedrijfsterrein. Denk bijvoorbeeld aan het uitgraven van een bouwput of het uitgraven van een fundering. Ook de volgende onderdelen behoren tot onze dienstverlening; aanleg van bestratingen, tuin aanleg en onderhoud, terreinonderhoud en grondwerk of een mooie groene erfafscheiding. Zo kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden…

Lees Meer

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.