Neem snel contact met ons op: T. 0578 – 61 84 37

Grondwerk veluwe

Grondwerk Veluwe | De Wilde Dienstverlening staat voor u klaar als het gaat om uiteenlopende grondwerkzaamheden op de Veluwe. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor de aanleg van riolering, het rooien van struiken en het spitten van uw gazon. Daarnaast verrichten wij op de Veluwe werkzaamheden ter voorbereiding op straatwerk en aanplanting. Neem de verwerking van infiltratiekratten in de grond om hemelwater op te vangen; zodoende blijft uw huis spatvrij en bezakt overtollig water op natuurlijke wijze. De Wilde Dienstverlening denkt graag met u mee over soortgelijke oplossingen om de aanleg, bestrating en aanplanting van uw tuin of gazon op de Veluwe probleemloos te laten verlopen.

Bent u werkzaam op dit gebied op de Veluwe en heeft u behoefte aan versterking van uw team? Vraag via de contactpagina naar de mogelijkheden om één of meerdere van onze grondmedewerkers in te lenen!

De Wilde Dienstverlening op maat
Gemiddelde beoordeling:  
 0 recensies

DE WILDE DIENSTVERLENING

De Wilde Dienstverlening is u graag van dienst bij diverse werkzaamheden rondom uw huis of bedrijfspand. Het kan hierbij gaan om het voorbereiden van uw tuin of de (her)inrichting van uw bedrijfsterrein. Denk bijvoorbeeld aan het uitgraven van een bouwput of het uitgraven van een fundering. Ook de volgende onderdelen behoren tot onze dienstverlening; aanleg van bestratingen, tuin aanleg en onderhoud, terreinonderhoud en grondwerk of een mooie groene erfafscheiding. Zo kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden…

Lees Meer

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.